Sisteme Integrate

Implementarea independenta a sistemelor de management standard, cauzeaza executia independenta a acelorasi procese, consucand la costuri suplimentare. De asemenea prin absenta integrarii acestora, volumul de comunicari interne contradictorii cu privire la aspectele comune sistemelor coordonate separat creste, cauzand in permanenta tensiuni si pierderi inutile ale energiei organizationale in scopuri neproductive.

Prin optiunea implementarii unui sistem de management integrat, se asigura optimizarea adecvata si integrarea obiectivelor si energiilor organizatiei.

Sistemele integrate pot include orice sistem de management. Printre cele mai cunoscute in sfera organizatiilor nonIT, sunt HSE si  HSEQ. Totusi avand in vedere ponderea in crestere a IT-ului la nivelul oricarei organizatii, indiferent de domeniul de activitate, necesitatea integrarii aspectelor specifice IT-ului devine o necesitate.  Ignorarea suportului IT si a informatizarii adecvate a organizatiilor(bazata la modul ideal pe o strategie de informatizare adecvata, care sa considere ca primordiala valoarea generata operatiunilor si succesului organizatiei) conduce in societatea de azi la probleme, care netratate la timp pot genera handicapuri ireversibile culturii organizatiei si succesului acesteia pe termen mediu.

Detinem o experienta de peste 7 ani in sisteme integrate, astfel incat acest serviciu este dedicat bunei organizari cu scopul cresterii valorii si succesului beneficiarilor nostri.